background-image
Scan de QR code

om de web app op mobiel te bekijken

Phone preview

Duurzaamheid

Een duurzame bedrijfsvisie zit al 70 jaar in de wortels van familiebedrijf De Echoput. Grootvader Klosse wilde in de jaren ’50 de culinaire ontwikkelingen van Frankrijk naar Nederland halen en daarbij gebruik maken van al het moois dat de lokale natuur te bieden heeft.

 

Tot op de dag van vandaag vormt de lokale, duurzame keukenvisie het kloppende hart van onze bedrijfsvoering. Daarbij proberen we ons voor ieder proces af te vragen wat de impact is op mens, dier en planeet. Op deze pagina nemen wij u graag mee in ons beleid en onze inspanningen om duurzame gastvrijheid op het hoogste niveau te verzorgen.

 

Green Key:

Onze inzet voor duurzaamheid is per januari 2025 gewaardeerd met een Zilveren Green Key. Hiermee is de basis gezet om bewust en stapsgewijs te ontwikkelen naar een Gouden sleutel.

 

Green Key is het duurzaamheidskenmerk voor de gastvrijheidsindustrie. Green Key heeft als doel om duurzaamheid in de toeristische en recreatieve branche te bevorderen en de impact op het milieu te verminderen. Op dit moment zijn er ruim 750 bedrijven met een Green Key certificering (Brons, Zilver of Goud).

 

U vindt meer informatie over duurzaamheid en concrete voorbeelden voor De Echoput op onze website.

src="//embed.typeform.com/next/embed.js">